De informatietafel van Anno Nu Uitvaartverzorging

 

Een informatief gesprek over alle mogelijkheden rondom een uitvaart is geheel vrijblijvend. Na dit gesprek ontvangt u een overzichtelijke begroting.

 

Uitvaartverzekeringen:

Nabestaanden zijn vaak niet op de hoogte dat zij vrij zijn in de keuze van een uitvaartondernemer. Veel mensen denken nog steeds dat de uitvaart geregeld dient te worden door de maatschappij waarbij zij verzekerd zijn, maar dit is niet het geval. 


In Nederland mogen nabestaanden zelf bepalen welke uitvaartondernemer wordt ingeschakeld. Neemt niet weg dat veel verzorgingshuizen, ziekenhuizen en andere instellingen vaak de neiging hebben om standaard direct na overlijden één vaste ondernemer in te schakelen met wie zij afspraken of contracten hebben. U, als nabestaande, hoeft niet te accepteren dat u gedwongen wordt een andere dan de door u gekozen uitvaartondernemer in te schakelen….

U heeft altijd zelf een keuze… 


Als de keuze op Anno Nu Uitvaartverzorging is gevallen, verzorgt zij op verzoek, de aangifte bij de verzekeringsmaatschappij en de uitkering van de polissen.

Petra van der Meer van UItvaart Anno Nu uit Heerhugowaard ontangt u graag aan de informatietafel om zo in ontspannen sfeer uw vragen te beantwoorden

Heeft u een vraag?