Condoleanceregister Hetty Buizer - de Vries

ingevoerd op 11-02-2019

Hetty_Condoleance Hetty_Condoleance

Reacties
Reactie: (Tim Weel)
16-2-2019, 16:03
Beste familie, Helaas is het na de verhuising zomaar erg hard gegaan.Ik was helaas geveld door de griep waardoor ik helaas niet in gelegenheid was om te condoleren. Als buurman zal ik vooral het vriendelijke zwaaien missen elke keer als ik thuis kwam. Ik vind het wel erg mooi dat ze zolang in haar eigen huisje heeft kunnen blijven wonen. Veel strekte Buurman Tim Weel

Reactie: (Gerda van Heerden-Vermeer)
13-2-2019, 15:03
Lieve familie, Hierbij mijn medeleven bij het overlijden van Hetty.Ze werd 90 net als ik nu ben. Het is te bezwaarlijk voor mij om te komen, vandaar dit berichtje. Tijdens dat die 1e foto gemaakt is waren wij bevriend, 15-16 jaar oud. Samen op de club, en bij elkaar thuis.In later jaren kwamen wij elkaar weer tegen, beiden getrouwd en weer terug in Alkmaar.We kwamen regelmatig bij elkaar op bezoek, zij hadden al 3 kinderen en wij 2. Prettige herinneringen aan die tijd.De laatste paar jaar heb ik Hetty gelukkig nog kunnen opzoeken en ik ben blij dat nog te hebben kunnen meemaken. Lieve mensen, ik wens jullie veel sterkte, het ga jullie goed in je verdere leven en ik wens jullie Gods zegen toe. Hartelijke groet, Gerda.

Reactie: (Gerrit en Riete)
13-2-2019, 12:38
Lieve familie, we wensen jullie heel veel sterkte toe na het overlijden van tante Hetty. Wat was ze een lieve vrouw. Helaas kunnen we niet bij de uitvaart zijn maar in gedachten zijn we bij jullie. Met heel veel liefs, Gerrit en Riete

Reactie: (Diana Postma)
11-2-2019, 18:37
Beste familie, Gecondoleerd met het verlies van jullie lieve moeder. Mijn complimenten hoe jullie met elkaar het zo comfortabel voor haar gemaakt hebben. Daar kunnen jullie als gezin met een goed gevoel op terugkijken. Veel sterkte voor de komende tijd.

Reactie: (Tineke Schouten)
11-2-2019, 17:09
Beste familie, Van Marian vernam ik dat mevrouw de laatste periode in haar leven bij een van de dochters thuis heeft gewoond. Heel mooi en waardevol dat dit mogelijk werd gemaakt. Veel sterkte met het verlies van jullie moeder en oma.