Condoleanceregister Cees Nelis

ingevoerd op 06-02-2019

Cees Condoleance Cees Condoleance

Reacties
Reactie: (Pieter)
12-2-2019, 16:21
Rust zacht Cees. Kirsten en Mathijn, ik wens jullie veel sterkte en fijne herinneringen. Dankbaar voor mijn samenwerking met Cees, zal ik hem herinneren als zo'n beetje de fijnste man op aarde.

Reactie: (Inessa, Lilli Lou, Ilias Reve en Sietse)
11-2-2019, 11:36
Beste Kirsten, vriend Mathijn. Ik heb het genoegen mogen hebben met jullie vader bijzondere momenten te beleven terwijl we samen de tuin onderhielden. Samen met mijn hondje Dia (of zoals je vader op het laatst zei, "wat moet die poes hier?"), soms ook met de kinderen en Ines. Ik ben daar heel dankbaar voor en zal die momenten zeker gaan missen. Veel sterkte voor jullie de komende tijd, wij denken aan jullie.

Reactie: (Tineke Touw)
10-2-2019, 12:41
Lieve Kirsten en Mathijn bedankt voor de mooie kaart, lukte helaas niet om afscheid te komen nemen. Maar de periode die ik heb ervaren met jullie vader om hem te ondersteunen in de zorg zal altijd bij blijven, een bijzondere man die altijd in was voor een grapje, en samen met mij dansend door de kamer ging, samen een rondje door de tuin maakte waar hij trots op was. En mooie verhalen vertelde over het sporten en jeugd. Ik wens jullie en de familie sterkte toe, en dat jullie nog veel mooie herinneringen op zullen halen. Tineke Touw Evean Thuiszorg.

Reactie: (Inge)
10-2-2019, 10:45
Cees en ik hebben acht jaar samen gedanst, Biodanza bij Marleen. Cees was er trouw elke week. Tijdens het dansen praten we niet, maar na verloop van tijd leerden we elkaar beter kennen, door na afloop nog na te praten. Cees was altijd betrokken en geïnteresseerd en gaf wijze raad. Toen ik hem vertelde dat ik mijn baan op wilde zeggen omdat samenwerking in de groep erg lastig was geworden, gaf hij aan: "Niet weggaan voordat je je hebt uitgesproken". Dat heb ik toen gedaan en wat bleek: de hele groep vond de samenwerking niet fijn. Met elkaar hebben we dit opgepakt, ik werk er nog steeds met plezier. Ook vertelde Cees over zijn bezoeken aan Jomanda, de workshops over edelstenen en het bezoeken van zijn klanten. De juiste klanten kwamen op zijn pad: Naast financiële vragen, speelde er meestal ook fysieke klachten, die Cees kon verlichten of verhelpen. Toen het dansen niet meer ging, kwam ik op de fiets bij Cees langs. Trots vertelde hij altijd over zijn kinderen en zijn moestuin. Ook tijdens mijn bezoek afgelopen zomer, waren het de namen van de kinderen die hij noemde. Dank je Cees voor het plezier tijdens het dansen en je wijze levens lessen. Heel veel sterkte voor de familie. Harte groet van Inge

Reactie: (adrie en nico nelis)
8-2-2019, 10:18
lieve fam heel veel sterke jullie vader was een neef van nico nelis liefs van ons adrie en nico nelis

Reactie: (Siep en Anita)
7-2-2019, 17:01
Lieve Kirsten en Matijn. Vanuit Turkije denken we aan jullie. Heel veel sterkte. Cees geloofde echt in zijn engelen. Dat dit geloof hem mogen begeleiden in de wereld wat voor ons onbekend is. Heel veel liefs Siep en Anita